Ontspannen mama’s zijn blije mama’s, met blije kinderen

Welkom mama

Hoe gaat het met je, mama? Zit je goed in je Momflow of kun je wel wat meer rust en balans gebruiken? 

Als moeder van jonge kinderen, heb je het druk. En nu, midden in de maatregelen tegen het Coronavirus al helemaal. Je wilt een geduldige, lieve moeder zijn, maar je moet je aandacht verdelen over de kinderen, wellicht hun schoolwerk, je eigen werk, het huishouden… En ondertussen heb je te maken met allerlei gedachten en gevoelens met betrekking tot de huidige situatie; misschien maak je je zorgen over je ouders, je inkomen, hoe het nu allemaal verder moet…

Herkenbaar? Denk dan hier eens over na:

  • Ben je aan het leven of word je geleefd?
  • Doe je dagelijk waar jij en je kind(eren) blij van worden of dat wat er moet gebeuren?
  • Kun je echt ontspannen en loslaten na een drukke thuisdag of ben je dan alweer bezig met de drukke dag van morgen (en overmorgen)?
  • Als je nu denkt aan volgende week, voel je dan blijdschap of stress?

Bij Momflow kun je terecht voor cursussen en individuele (online) mamacoaching om meer rust en balans te ervaren tijdens de tropenjaren. Ik leer je te ontspannen en keuzes te maken om meer te kunnen genieten van het moederschap, ook in moeilijke omstandigheden.

Cursussen voor mama’s

Kortlopende groepscursussen voor moeders in Vleuten, De Meern of Leidsche Rijn, die meer rust, ontspanning en balans willen ervaren in het moederschap. Kom in contact met andere moeders en leer hoe je beter in flow komt je baby, je peuter of hoe je je eigen momflow kunt (her)vinden.

Mamacoaching

Merk je dat je een korter lontje krijgt, dat je feller uitvalt dan je wilt en dat je je vaak schuldig, opgejaagd en gestresst voelt? Ben je moe en snak je naar tijd voor jezelf? Door middel van individuele (online) mamacoaching kunnen we helemaal inzoomen op jouw situatie en jouw persoonlijkheid. Samen vinden we de weg naar meer rust en balans. 

Inspiratie

moederschapsboeken

Bronnen van inspiratie voor het moederschap

sabine-met-kids

Flow ervaren in het moederschap

moeder-met-kind-zonsondergang-strand

Positieve affirmaties voor moeders (begeleide meditatie)

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl 

Postadres:
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern

X