fbpx

Zwanger? Zo speciaal, een groeiend wondertje in je eigen buik!

Zwanger


Je bent zwanger, gefeliciteerd!

Een waar wonder voltrekt zich in jouw lijf. Je kunt het je haast niet voorstellen, maar jouw lichaam, en dat van je baby, weet precies wat het moet doen om jouw baby te laten groeien en geboren te laten worden. 

Wanneer je zwanger bent, is het prettig om je ook mentaal goed voor te bereiden op de bevalling en op alles wat er verandert door de zwangerschap en de komst van je baby. Daarom kun je bij Momflow terecht voor een zwangerschapscursus HypnoBirthing, waarin jij en je partner alle tools krijgen voor een mooie, ontspannen geboorte, en voor individuele zwangerschapscoaching.

Corona update per 25 januari

De groepscursussen die op locatie zijn gepland (Langerakbaan 157, Utrecht) worden tijdelijk, gedurende de lockdown t/m 9 februari, via Zoom gegeven. Zodra het weer mogelijk is, worden deze groepscursussen weer op locatie gegeven, met extra kleine groepen, zodat er voldoende afstand kan worden gehouden. Jullie kunnen gegarandeerd de complete cursus volgen.

Daarnaast worden er ook groepscursussen volledig online ingepland. Sowieso veilig en lekker relaxed vanaf je eigen bank. Jullie krijgen precies dezelfde informatie als wanneer je de groepscursus op locatie zou volgen.

Privécursussen en coachsessies zijn gelukkig nog altijd face to face mogelijk. Privécursussen kunnen zowel overdag als 's avonds (ik kan met de nodige papieren naar jullie toe komen tijdens de avondklok tijden) ingepland worden. Wanneer je je er prettiger bij voelt of wanneer je in quarantaine bent of Corona-gerelateerde klachten hebt, is er altijd de mogelijkheid om online de cursus of het coachtraject te volgen.

 

Foto: Nicole Langen

Cursus HypnoBirthing

Ben je zwanger en wil je je samen met je partner voorbereiden op een mooie, ontspannen geboorte van jullie kindje? Tijdens deze zwangerschapscursus van 5 bijeenkomsten leer je jezelf te ontspannen tijdens de bevalling.

Foto: Nicole Langen

Zwangerschapscoaching

Zou je graag meer willen genieten van je zwangerschap? Maar spelen er angsten, zorgen of andere zaken waardoor je moeite hebt om je te ontspannen en je onbezorgd te verheugen op de geboorte van je kindje? Individuele coaching wanneer je zwanger bent, kan je helpen.

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl